Kørekort Svendborg

Når du skal have kørekort, ligegyldigt hvilken slags så tag kørekort i Svendborg.

Hvad enten det er nyt kørekort til bil eller generhvervelse, er det vigtigt, at du har tillid til din kørelærer og ikke kun tænker det skal være billigt.
Du skal føle dig sikker på, at han eller hun har den erfaring der skal til for at du føler dig tilpas når du kommer ud at køre.
Det at modtage køreundervisning er en tillidssag. Vi tilstræber os at leve op til den tillid og gøre hvad vi kan for at uddanne ansvarsfulde trafikanter.
Vi kan nok ikke tilbyde dig de billigste priser, men til gengæld tilbyder vi undervisning af høj kvalitet og god service, hvor vi tager højde for dine ønsker og behov.

Du bliver undervist af dygtige og tålmodige kørelærere, der har flere års erfaring, herunder unge med evt. Angst og andre diagnoser.

Hvornår må du begynde at tage kørekort?

Du må begynde at tage kørekort tre måneder, før du fylder 17 år.

 

Undervisning – teori og praktik
Undervisningen foregår i et sammenspil mellem teori og praksis. Du lærer altså noget nyt i teorilokalet, og bagefter afprøver vi det i praksis ude i bilen.

Den praktiske undervisning begynder du på en lukket øvelsesplads. Her kan du stille og roligt afprøve bilens funktioner uden at blive stresset af anden trafik. Du vil lære at betjene kobling, bremse og gearskift, og hermed få en fornemmelse af bilens omfang. Her vil du også lære at vende, bakke og parkere.

Når du så skal ud i trafikken, starter vi altid på en lige stille vej. Du skal også køre på landevej, i byen, på motorvej og motortrafikvej. Og endelig skal du ud og køre i mørke, som del af den lovpligtige undervisning.

Køreteknisk kursus
På køreteknisk kursus skal du foretage en række undvigemanøvrer og katastrofe opbremsninger, som du har risiko for at komme ud for senere hen. Disse øvelser vil både være på glat og tør vej.

De obligatoriske lektioner er fordelt således:

  • 29 lektioner à 45 minutter i teori
  • 4 lektioner i manøvrer på lukket øvelsesplads
  • 16 lektioner i øvelseskørsel på vej
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg